Welcome to the Faceoff Family!

Hos FACEOFF er vi begejstrede for at præsentere årets største og mest sensationelle gymnastik konkurrence, FACEOFF Main Event 2024, der finder sted den 7. december 2024 i Jyske Bank Boxen i Herning. Dette er en begivenhed, som vi tror du og din gymnastikforening simpelthen ikke må gå glip af!
FO_Main_1

Hvad indebærer det for jer?

Synlighed: Din forening vil blive præsenteret som en officiel ambassadør for FACEOFF Main Event, hvilket giver jer mulighed for øget eksponering inden for gymnastik miljøet.

Indtjening: Vi genererer et unikt billetlink specielt til jeres forening, hvilket betyder, at I tjener 50kr af hver billet, der sælges gennem dette link. Beløbet vil blive udbetalt efter afvikling d.7 december – og som forening kan i frit bestemme, hvad pengene skal gå til.

Hvorfor rækker vi dig ud til din forening nu?
Billetsalget til FACEOFF x Main Event 2024 åbner allerede d.9. december 2023, og vi har en målsætning om skabe flest mulige ambassadører inden denne dato, så man som forening er med når startskuddet til billetsalget løber af stablen. 

Vi er allerede nu i fuld færd med planlægningen af Faceoff Main Event i Jyske Bank BOXEN, og vi tør godt garantere at din forening og dens medlemmer, både trænere og gymnaster, vil få en uforglemmelig oplevelse. Dette er ikke kun en konkurrence, det er en gymnastikfest for børn, unge og voksne, der forhåbentligt bredt vil inspirere og motivere andre til at udforske og udvikle sig inden for gymnastikken.

Bliv en del af denne unikke begivenhed som ambassadør, og bliv en aktiv del i at gøre FACEOFF Main Event 2024 til noget helt særligt. 

Bliv ambassadør og udfyld skemaet. Du vil kort tid efter modtage en bekræftelse og et unikt link til billetsalget.

Vi håber i vil være en del af en fællesskabende rejse i sportens tegn, og at vi sammen kan skabe noget kæmpe stort.

Testimonials

AFTERMOVIE 2023

Play Video

Tilmeld din forening

Get the latest FACEOFF news delivered right to your inbox!

After signing up for the newsletter, you will recieve occasional surveys and special offers from FACEOFF via email. We will not sell or destribute your email address to any third party at any time. View our Privacy Policy.