individual
01 . Hvad er FACEOFF INDIVIDUAL?
The new kid on the block

12 af sportens bedste gymnaster, mødes i et spændende udskillelsesløb i kampen og æren om, at kunne kalde sig den ultimative FACEOFF atlet. 

Gennem 5 discipliner, vil gymnasterne få mulighed for, at vise deres spidskompetencer og alsidighed, og de 4 bedste vil til sidst mødes i en nervepirrende finale.   

02 . De 12 gladiators
VERDENS BEDSTE ATLETER

Vi har en drøm om, at samle verdens 12 allerbedste atleter i et inferno af ild, tung bas musik og publikumsjubel, der får selv de mindste hår på armene til at rejse sig. 

Konkurrencen så dagens lys for første gang i 2019. Vi havde en drøm at gøre vores konkurrence mere international, men det er svært at samle et helt hold fra England, Portugal, USA eller Australien.
Derudover er der noget episk over de individuelle præstationer. Der kan opstå ren magi, når man sætter verdens bedste gymanster op - Face to face - mod hinanden i discipliner ingen af dem har prøvet før. 

  • 0206
  • 200FIRE SCALW
Mød Atleterne

Mød de 12 atleter, der skal dyste om eternal fame, verdens tungeste trofæ og en samlet præmie på 50.000kr.

FACEOFF

INDIVIDUAL

01 . RASMUS BECK
02 . LASSE PIHL
03 . NICOLAI CAMPBELL
04 . MATHIAS MORSING
05 . SONDRE THORSTEIN
06 . ALEXANDER BREDVIG
07 . RODRIGO CORREIA
08 . JEPPE KROGH
09 . KOMMER SNART
10 . KOMMER SNART
11 . KOMMER SNART
12 . KOMMER SNART
WE are FACEOFF

FIRE AND QUADS

03 . DISCIPLINERNE
1 - TUMBLING xXx

Tumbling X foregår på en 20 m airtrack pro og består af 3 runder. I hver runde er der på forhånd udvalgt en kategori for springkombinationen. Gymnasterne skal udføre et spring i hver runde, dvs. 3 spring i alt.

 

Tumbling-x
The-high-roller
2 - THE HIGH ROLLER

The High Roller er en disciplin på trampolinen, hvor både sværhed og ikke mindst højde har betydning for den totale score. Hver gymnast udfører 2 spring, hvor kun det bedste er tællende.

I forbindelse med landingsområdet er der installeret en højdemåler, der måler hvor højt hvert spring er. Højden måles i meter og lægges til dommerscoren for at finde den totale score. 

3 - Kommer snart

Denne disciplin afsløres først i ugen op til konkurrencen.

ukendt-disciplin3
ukendt-disciplin4
4 - Kommer snart

Denne disciplin afsløres først i ugen op til konkurrencen.

5 - THE BATTLE

The Battle foregår på en 12,5x12,5 meter oppustelig airtrack.
4 gymnaster dyster over 3 runder. Gymnasterne skal udføre en springkombination i hver runde. En gymnast må fortsætte med at springe, så længe der er et flow.

The-battle