partners
01 . Partners & Friends
FACEOFF er en unik konkurrence inden for gymnastikkens verden. Den repræsenterer frihed, kreativitet og action, der sprænger alle forestillinger om gymnastik.

FACEOFF er en ny og hurtigt voksende begivenhed inden for bevæ- gelseskunst. Med elementer fra gymnastik, tricking, breakdance og park- our underholder og forbløffer vi tilskuerne i Forum Horsens og resten af verden via live-streaming. FACEOFF samler sportens bedste atleter i en unik konkurrence, der konstant skubber til grænserne for, hvad den menneskelig krop kan præstere.

Nyudklækkede teenager, universitetsstuderende og nylige familiefædre. Vi rammer hele paletten af personer, der interesserer sig for springgymnastik, parkour og ekstremsport.

02 . Why?
Hvorfor FACEOFF partner?

Som FACEOFF Partner er du en værdsat frontløber, og medafsender på en innovativ og til tider nervepirrende bevægelsesplatform, hvor motion, talentudvikling, underholdning og fælleskab er centrum i vores handlinger.

Formålet er at give den spirende atlet, den almene borger samt etablerede professionelle nye og proaktive rammer at færdes i. Der er uendeligt højt til loftet, du kan mærke friheden og fællesskabet, smage inspirationen hos de unge og fornemme respekten hos de ældre. FACEOFF er et rum hvor deltagere og publikummer kan udveksle og dele individuelle og fælles mål, begejstringer og glæde, altsammen i takt med ildkanonernes ubarmhjertige indtag i Forum Horsens - og nu også i Norge!

FACEOFF ønsker at accelerere og aktivere vores partnere i en mangfoldig og kreativ smeltedigel. Vi tænker højt om det vi laver, men vi tager vores partnerskaber mere seriøst end os selv. Vi tør hvor andre tier, og vi tror på, at vi skal turde lave begivenheder, som de fleste ikke vidste, at de have lyst til at opleve. De har nemlig ikke haft muligheden før. Sammen skal vi udfordre og udvikle sportens og atleternes potentiale gennem en bæredygtig og helt igennem underholdende institution. Gennem partnerskaber har vi sammen mulighed for at udvide folks horisonter, influere til en aktiv levestil, samle og bringe både deltagere og publikummer tættere sammen, gennem unikke rammer og fandenivoldske aktiviteter.

Som Partner er du en del af et sportsligt kvantespring og et fællesskab, der som samlet enhed har et stort menneskeligt ansvar, men med ligeså store udviklingsmuligheder - både nationalt og internationalt.

  • 2014 // Svendborg
  • 2015 // Svendborg
  • 2017 // Horsens
  • 2018 // Horsens
  • 2019 // Horsens
  • 2019 // Oslo
03 . Who?

Mød vores partnere her

04 . Hvad siger folk?

Se med her...

05 . What?
"Tommy Christensen - Former CEO // PE-Redskaber"

The collaboration between PE-Redskaber and FACEOFF has made us experience gymnastics and sports events in a new form. It is very attractive for PE-Redskaber to work together with and co- brand ourselves with FACEOFF because they, like us, wants to develop and push the boundaries of the sport. FACEOFF has until now been spreading the sport and the incredible experience
of gymnastics to an audience outside the gymnastics environment, and has therefore caused increased interest for the sport and our products. The collaboration between us and FACEOFF has opened a new world and larger group of potential customers. We at PE- Redskaber would like to continue to be a part of this fantastic evolution of gymnastics.