fbpx

Velkommen til FACEOFF Projects - Stedet, hvor kreative projekter fødes.

1000på10

1000 BØRN – 10 DAGE

En drøm om, at aktivere 1000 børn på 10 dage.

I 2018 iværksatte FACEOFF i samarbejde med DGI Gymnastik projektet 1000 PÅ 10, med det formål at aktiverer 1000 børn og unge i aldersgruppen 6-14 år på 10 dage.

Projektet havde især til formål at skabe en fornyet interesse og nysgerrighed hos drenge, da mange danske gymnastikforeninger akut manglede drenge til deres gymnastikhold.
I løbet af 10 dage formåede et instruktørcrew, bestående af landets absolut dygtigste undervisere, at lave legende og eksperimenterende gymnastik med 1000 børn. I perioden afviklede vi mere end 40 workshops i foreninger, på folkeskoler og på efterskoler. 

Desuden samlede vi lokale instruktører til erfarings- og udviklingsworkshops, med det formål at videreformidle vores erfaringer med en legende og kreativ tilgang til gymnastik og bevægelse.

Projektet blev en succes for alle parter og lagde grundstenen for tilblivelsen af 10.000 PÅ 10, som i daglig tale blev til 10 PÅ 10. 

I august 2018 og 2019 afviklede FACEOFF og DGI således 10.000 PÅ 10, hvilet nåede sit højdepunkt i 2019 med

– 11 lastbiler
– 12 landsdele
– 42 instruktører
– 414 workshops
– 11.799 aktiverede børn

ALT sammen på indenfor 10 dage.

FACEOFF X EFTERSKOLER

FACEOFF X EFTERSKOLER

15 efterskoler deltog i verdens fedeste online gymnastikkonkurrence,

OPSKRIFTEN PÅ SCHOOLFIGHT 2020:

FACEOFF Schoolfight blev lanceret som en digital platform i 2021.
Her deltog 14 efterskoler fra hele landet og lod sig udfordre i 315 gymnastiske udfordringer, designet af gymnastiknørder fra FACEOFF-fællesskabet.

Projektet blev iværksat under corona-epidemien og af et ønske om at bringe efterskolerne tættere sammen – både internt og skolerne mellem.
I løbet af 5 måneder lykkedes det eleverne på de 14 skoler, at løse 1005 udfordringer og med cifrene 1371 point og 1250 point, adskilte blot 121 point den vindende skole og andenpladsen.

FACEOFF Schoolfight har i den efterfølgende periode skabt grobund for nye samarbejder med skoler, som ligesom FACEOFF er nysgerrig på hvordan en legende tilgang til træningen kan skabe dygtige og kompetente gymnaster. 

De deltagende skoler var:

Skibelund Gymnastik og Idrætefterskole
Flemming Efterskole
Brejninggaard Efterskole 
Vedersø Idrætsefterskole
Vejstrup Efterskole
Agerskov Ungdomsskole
Vesterlund Efterskole
Bøvling Idrætsefterskole
Bernstoffminde Efterskole
BGI akademiet
Gymnastikefterskolen Stevns
Sorø Gymnastikefterskole
Elbæk Efterskole
Balle Efterskole

Camps

Efterskolecamps med FACEOFF tema- Whats not to like!

FACEOFF CAMP PÅ DIN EFTERSKOLE?

Vores samarbejdsefterskoler har mulighed for, at udbyde camps med FACEOFF som tema. Der er fuld skrald på, og det er fed pis. Camps kan afvikles som enkeltdage eller som flere dages events. 

Get the latest FACEOFF news delivered right to your inbox!

After signing up for the newsletter, you will recieve occasional surveys and special offers from FACEOFF via email. We will not sell or destribute your email address to any third party at any time. View our Privacy Policy.